Autentificaţi-vă...
Autentificare Membru cu drepturi depline
Cod de Membru
Parola CvBonus
Autentificare Membru Nou (pentru achiziţia iniţială)
Cod de Membru

Ok
Ati uitat codul de membru?
Introduce-ti adresa de e-mail înregistrat și vă trimitem Codul de Membru !
E-mail
Ai uitat parola CvBonus sau codul PIN ?
Completaţi Codul de Membru !
Cod de Membru
Înapoi
Îmi place ceea ce fac : CaliVita International

Îmi place ceea ce fac

Interviu cu Katarzyna Rybka, Golden Palm Manager în CaliVita®

„O SINGURĂ DECIZIE ÎŢI POATE SCHIMBA ÎNTREAGA VIAŢĂ”

Katarzyna RybkaMulţi vă consideră o persoană de succes datorită realizărilor deosebite dinN CaliVita International. Ne puteţi dezvălui reţeta succesului dvs.?

Întotdeauna mă surprinde când cineva îmi spune că sunt un om de succes, fiindcă încă mă simt o persoană normală, obişnuită, căreia doar îi place ceea ce face. Aceasta este pasiunea mea. Trăiesc şi respir CaliVita şi mă specializez constant în acest domeniu. Succesul înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Prin urmare, trebuie să ne gândim ce ne dorim cu adevărat de la viaţă, care sunt lucrurile cu adevărat importante pentru noi, ce ne face fericiţi, iar apoi să ne definim scopurile şi să le ducem la îndeplinire.

Întotdeauna spun: „Când faci ceva, fă-o din inimă, iar lucrul ăsta îţi va da aripi”. Fiecare persoană pe care o întâlneşti în viaţă şi căreia reuşeşti să îi trezeşti interesul pentru CaliVita va vedea că intenţiile tale sunt sincere”. Iar acest lucru este de mare ajutor, în special când persoanele cu care relaţionez îmi simt empatia. Aşa că fac tot ce pot pentru a-i face pe oameni să se simtă satisfăcuţi că sunt o mică parte din marea familie CaliVita.

Dacă aţi putea da timpul înapoi şi dacă ar fi să o luaţi de la început, ce aţi schimba în viaţa dvs.?

Sunt oameni care spun că nu ar schimba nimic... Eu una aş schimba. Dacă aş fi avut mai devreme experienţa pe care o am acum, nu aş fi făcut atât de multe greşeli... Însă cu siguranţă aş fi ales tot CaliVita®. Nu am niciun dubiu în această privinţă. Şi, pentru a vă face să vă simţiţi mai bine, vă voi spune că, şi dacă faceţi greşeli, sunteţi mai aproape de a vă atinge ţelul, fiindcă acţionaţi şi vă oferiţi şansa de a vă schimba viaţa în bine.

Cum v-aţi înscris în CaliVita? Cum s-a schimbat viaţa dvs., dim punct de vedere financiar, de când aţi intrat în CaliVita?

Înainte de a mă înscrie în CaliVita® tocmai terminasem facultatea şi îi ajutam pe părinţii mei să îşi pună pe picioare o mică afacere. Pentru a salva afacerea, care nu avea mari sorţi de izbândă în Polonia, m-am hotărât să mă mut în Munchen, Germania. Erau vremuri grele şi am crezut că nu mă voi mai întoarce în Polonia.

Plecarea mea a fost organizată de o fundaţie care îi ajuta pe tineri să îşi găsească de lucru în familiile germane şi să înveţe nemţeşte. Cu toate acestea, cu două zile înainte de plecare, ceva mi-a şoptit să rămân în Polonia. Poate că a fost teama de necunoscut, însă mi-am ascultat intuiţia şi am rămas acasă. Şase luni mai târziu, am făcut cunoştinţă cu CaliVita® şi, în ciuda faptului că aveam dubii în legătură cu sistemul MLM în general, m-am hotărât să îi acord o şansă. Se spune că „o singură decizie îţi poate schimba întreaga viaţă”. Nu am crezut, însă exact aşa s-a întâmplat.

Când am început parteneriatul cu CaliVita®, nu m-a preocupat prea mult partea materială. M-am concentrat doar pe noile oportunităţi oferite. În curând, mi-am dat seama că această colaborare are sorţi de izbândă. Aşa că am aprofundat planul de marketing şi apoi m-am focusat pe formarea unui grup de clienţi satisfăcuţi. Mi-am dorit ca aceste produse să fie folosite de cât mai multe persoane, să ajut cât mai mulţi oameni şi să îi învăţ să se ajute singuri. Exact aşa cum s-a întâmplat cu mama mea, care a avut mari probleme cu coloana şi care s-au înrăutăţit într-un asemenea hal încât nici nu mai putea merge. Însă, cu ajutorul suplimentelor alimentare adecvate, a reuşit să evite o operaţie foarte riscantă.

Probabil că atitudinea mea de genul „dacă vrei cu adevărat ceva, pune inimă şi suflet în ceea ce faci”, m-a ajutat să îmi îndeplinesc multe visuri. Am călătorit cu CaliVita®, am văzut multe din minunile lumii şi sunt independentă financiar. De asemenea, mulţumită CaliVita®, astăzi conduc un Mercedes Benz pe care l-am achitat în totalitate cu ajutorul programului stimulativ de bonusuri CaliVita®. Aş fi reuşit oare toate acestea fără CaliVita®? Poate că da. Însă nu ştiu dacă aş fi întâlnit aşa de mulţi oameni minunaţi sau dacă un alt job mi-ar fi oferit atât de multe satisfacţii.

Nu cunosc situaţia în alte ţări, dar aici, în Polonia, a fost reformat sistemul de pensii şi, conform acestuia, nimeni nu mai poate ieşi la pensie înaintea vârstei de 67 de ani. Dacă trăieşte atât, bineînţeles... Eu una m-aş putea, deci, pensiona, de-abia în aprilie 2040...?

Consider că am fost foarte norocoasă că, în drumul vieţii mele, am întâlnit CaliVita®. Fiindcă, datorită acestor produse, am avut şansa să fiu mai sănătoasă şi să obţin un consistent venit pasiv. Mai mult, încă pot fi activă în ceea ce fac şi fac ceea ce îmi place.

Ce doriţi să le uraţi celorlalţi membri ai reţelei?

Le urez cele mai importante lucruri în viaţă: sănătate, perse-verenţă, încredere în împlinirea visurilor şi mulţumire de sine.

Vi s-a părut interesant acest articol?

Sănătatea este cel mai frumos cadou

Cum ne putem exprima cel mai bine dragostea și atașamentul față de persoanele dragi și apropiate nouă? Nu trebuie neapărat să le cumpărăm încă o carte de bucate, încă un pulover sau cele mai moderne gadgeturi. Dacă putem ajuta la menținerea sănătății lor, pentru a petrece împreună cât mai mult timp în armonie și liniște, le vom transmite cel mai bine cât de importante sunt pentru noi. Mai jos le prezentăm câteva idei de cadouri celor care vor să le dăruiască celor dragi îngrijire și atenție de Crăciun.   SambuRex le poate fi de ajutor atât tinerilor, cât și vârstnicilor, ca să facă față sezonului rece fără probleme de sănătate, să își mențină un sistem imunitar sănătos și să se concentreze doar pe bucuriile iernii. Extractul său foarte concentrat de soc negru protejează organismul împotriva infecțiilor și sprijină funcționarea sistemului imunitar, datorită efectului său antibacterian. O serie de studii clinice au demonstrat acest efect, atât în cazul unor perioade mai scurte de boală și al unor simptome moderate de gripă, cât și în ceea ce privește protecția împotriva infecțiilor antibacteriene. Extrasul nostru gustos de plante, fără conservanți artificiali, a fost îmbogățit cu zinc și vitamina C, deoarece aceste ingrediente oferă un ajutor
citeşte continuarea....

Ai grijă şi de sănătatea ta mentală

Cu toţii ştim că numărul persoanelor care mor de diabet, boli cardiovasculare sau diferite tipuri de cancer este enorm în fiecare an, şi mai ştim şi ce măsuri putem lua pentru a reduce riscurile de îmbolnăvire. Însă adesea uităm că nu doar bolile fizice ne distrug. Ziua de 10 octombrie este Ziua Internaţională a Sănătăţii Mentale, aşa că ahideţi să vedem ce putem face în acest sens. Depresia şi alte boli mentale afectează mai mult de 350 de milioane de persoane din întreaga lume; ele reprezintă principala cauză de scădere a randamentului la locul de muncă, însă societatea încă ridică neîncrezător din sprâncene când aceste persoane cer ajutorul. Atât depresia, cât şi astenia temporară trebuie tratate cu cea mai mare seriozitate, cu ajutorul unui specialist. Astenia temporară, care mai este numită şi depresie de sezon, este o afecţiune trecătoare, care apare, de obicei, la începutul toamnei şi dispare de-abia odată cu venirea primăverii; aceasta poate cauza însă neplăceri serioase pentru 10% din populaţie. O serie de ingrediente active naturale cu eficienţă dovedită pot veni în completarea terapiei prescrise de medic, pentru cei care refuză tratamentul medicamentos sau în scop profilactic. Printre acestea se numără acizii graşi omega-3 EPA şi DHA, care se găsesc în canti
citeşte continuarea....

Gestionează-ți rețeaua ca niciodată până acum!

Acum douăzeci de ani, când probabil ai început să îți construiești rețeaua, era un lucru obișnuit să îți notezi membrii și comenzile într-un caiet. Mai târziu, ți-ai cumpărat calculator, în care îți puteai stoca datele, dar analiza tot o provocare a rămas. Unii au reușit, într-un final, să răspundă provocării, dar tot nu au putut face prea multe cu informațiile obținute din încrucișarea numerelor. Acum îți oferim un instrument care nu doar că te ajută să îți construiești rețeaua mai ușor și mai repede, ci revoluționează întreg procesul, mulțumită unei abordări inovatoare.
citeşte continuarea....

Vizualizează-ți rețeaua ca niciodată până acum!

Ți-ai văzut vreodată rețeaua desenată pe o foaie de hârtie format mare? Dacă da, ai putut să o colorezi pentru a observa vânzările sau performanțele membrilor? Dacă te bazezi deja pe o formă de reprezentare grafică, acum îți va fi și mai ușor; dacă nu, vei avea un instrument util care te va ajuta să păstrezi contactul cu membrii și să îți analizezi rețeaua într-un mod atât de facil că nu credeai că este posibil. CaliVita International preia conducerea în conceperea instrumentelor de dezvoltare on-line a rețelei. Cele mai importante noutăți din 2014, pe care avem plăcerea să ți le prezentăm, sunt
citeşte continuarea....

Probiotice pentru întreaga familie!

Se spune că „Ești ceea ce mănânci”, dovadă că și strămoșii noștri și-au dat seama că alimentația și, prin urmare, starea intestinelor, pot avea un efect foarte important asupra sănătății noastre. Și nu doar asupra sănătății fizice, ci și a stării mentale! Probioticele sunt bacteriile benefice care populează intestinul gros (și vaginul) și, prin prezența lor, inhibă stabilirea și proliferarea agenților patogeni, menținând aciditatea necesară și participând la un număr de procese pe care de-abia începem să le înțelegem. Dar haideți să începem cu începutul! Probiot
citeşte continuarea....

Haideți să descoperim împreună!

Haideți să descoperim împreună!„Ceea ce vedem depinde cel mai mult de ce căutăm.” John LubbockÎn fiecare an, CaliVita le face cadou membrilor săi cu cele mai bune rezultate o excursie într-o destinație exotică. Destinația este secretă o perioadă, însă sfârșitul anului – și, odată cu el, un nou început – se apropie, așa că ne stabilim noi obiective și scopuri pentru următoarele 12 luni și, într-o bună tradiție, dezvăluim locul în care vor fi invitați membrii cu rezultate deosebite. Procedura va fi aceeași și anul acesta:Vino și descoperă împreună cu noi pe Facebook destinația Seminarului Succesului CaliVita 2016, punând laolalt
citeşte continuarea....

Surprize… şi mai multe surprize de la CaliVita!

Surprize… şi mai multe surprize de la CaliVita!Credeai ca tolba CaliMosului s-a golit? Te asigurăm că nu! Totul este pregătit ca în data de 16.12.2014 să te primim cu braţele deschise la o nouă degustare de produs! Care produs? De data aceasta îţi aducem în atenţie Liquid Chlorophyll - conceput anume pentru sprijinirea sănătăţii tale: Beneficiezi şi de 10% REDUCERE din preţul produsului Liquid Chlorophyll, dacă îl cumperi în ziua degustării (16.12.2014) de la oricare dintre Centrele CaliVita, de la Departamentul de Expediţii Poştale sau din magazinul virtual! Această promoţie este valabilă doar mâine, 16.12.2014! Atenţie! PB nu se modifică, iar PC se reduc cu 10%!
citeşte continuarea....

Together again

This year was the 13th time spending one week with great people, on a wonderful place, full of exciting programs in the International Summer Camp. The traditional CaliVita Summer Camp was held in the last week of June the wonderful Adriatic coast, Porec, where hundreds of CaliVita members spent a fantastic, fun-packed week. The atmosphere of the camp next to the color programs was guaranteed by a great team, those old and new faces, without whom enthusiasm and cohesion would not be possible the success of the event. New, first time camper members brought freshness to this a few days, while senior managers with experience already gained practical advices h
citeşte continuarea....

Luxury in the island of eternal spring

CaliVita International rewarded its members with the highest performance in 2013 with a luxury trip again. This year our group headed towards the island of eternal spring. We spent a beautiful week in the wonderful Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso*****. The 5* hotel, with its endless beach is situated next to the sandy dunes and emblematic lighthouse of the island from where there is a breathtaking view to the Atlantic ocean. The hotel, which was beyond all expectations, had luxury wellness facilities, four restaurants and a wonderful animation team who made sure that guests had a tranquil leisure time. Enjoying the services of one of the most exclusive hotel
citeşte continuarea....

Condiţii de călătorie 2016

Recunoașterea și răsplătirea rezultatelor și performanțelor deosebite ale partenerilor săi de afaceri este una dintre cele mai importante și respectate tradiții ale companiei CaliVita International. Iar instrumentul cel mai însemnat al acestei tradiții este Seminarul Succesului, organizat anual, o vacanță de lux ce reprezintă privilegiul exclusiv al celor mai buni din rețea! Această tradiție va continua și în 2016! Membrii care îndeplinesc condițiile de mai jos între 1 ianuarie și 31 decembrie 2015 vor avea dreptul să participe la Seminarul Succesului CaliVita din 2016, care va fi, și de data aceasta, o vacanță superbă,
citeşte continuarea....

La CaliVita surprizele continuă ...

La CaliVita surprizele continuă ...Pentru că ai fost alături de noi pe toată durata acestui an, vrem sa te răsplătim din plin cu OFERTE SPECIALE croite pentru nevoile tale!Ştim că perioada sărbătorilor este una încărcată atât emoţional, economic cât şi gastronomic. Deoarece noi, cei de la CaliVita, ne gȃndim tot timpul la bunăstarea ta, îți dedicăm această promoţie! Pachetul Sărbatori îmbelşugate: Cumpără 3 Probio Balance (CV0148) pe o singură factură, şi primeşti al patrulea CADOU! In limita stocului disponibil! Produsul cadou NU beneficiază de PB şi PC! Promoţia va fi activă doar în
citeşte continuarea....

Concentrează-te pe creştere

CaliVita International introduce un nou program de stimulare a creșterii, care te poate ajuta să îți multiplici venitul provenit din această afacere. Scopul programului TLB Plus (Bonusul de Linie Triplă Plus) este să îți ofere un nou instrument care te poate recompensa cu bonusuri foarte ridicate, dacă îți construiești afacerea în conformitate cu planul de afaceri preconizat. În cazul în care colaborezi cu noi și respecți planul de afaceri de mai jos, îți poți dubla, ba chiar tripla bonusul primit! Folosește
citeşte continuarea....

10+1 motive

Milioane de oameni din întreaga lume au ales să se bucure de beneficiile pe care CaliVita le oferă membrilor săi: independenţă, siguranţă financiară şi o Viaţă de Calitate, garantată de produsele de cea mai înaltă calitate. Rămâi cu noi şi în 2015! Echipa noastră este aici pentru tine, să te ajute. Ne-am gândit la 10+1 motive pentru care merită să îţi prelungeşti calitatea de membru CaliVita pe anul următor. Calitatea de membru CaliVita te va ajuta să: Economiseşti bani cu ajutorul reducerilor retroactive, care se aplică deja începând cu cumpărături în valoare de 170PC
citeşte continuarea....

Multipotentul zinc

Conform unui articol publicat în „Nature”, renumita revistă de popularizare a ştiinţei, conţinutul de zinc şi fier al cerealelor consumate în mod curet va scădea, probabil, semnificativ până în 2050, datorită creşterii preconizate a cantităţii de dioxid de carbon din aer. Acest lucru este şi mai alarmant din cauza faptului că cerealele respective reprezintă baza aportului de zinc şi fier în ţările în curs de dezvoltare, însă carenţa de zinc şi fier este o problemă constantă chiar şi în ţările vestice dezvoltate, în rândul vegetarienilor şi al celor care consumă o cantitate redusă de proteine animale. Zincul este un mineral esenţial, iar organismul uman are nevoie de un aport echilibrat de zinc. Zincul joacă un rol crucial în creştere şi în metabolismul celular, în funcţionarea sistemului imunitar, reglarea pH-ului; în plus, intră în componenţa multor enzime şi este, de asemenea, indispensabil pentru funcţionarea hormonilor, cum ar fi insulina sau hormonii tiroidieni.Important şi în copilărieZincul joacă un rol foarte important de la bun început. Carenţa de zinc poate cauza probleme de creştere, anemie, splenomegalie, lipsa poftei de mâncare, susceptibilitate sporită la infecţii şi vindecarea lentă a rănilor la
citeşte continuarea....

Şi tu suferi de carenţă de vitamine?

Şi tu suferi de carenţă de vitamine?Căderea părului, probleme dermatologice, crampe musculare? Corpul tău îţi semnalizează când nu primeşte nutrienţi suficienţi şi de calitate. Aceste semnale vor fi vizibile pe piele, pe păr, se vor reflecta în funcţionarea muşchilor şi în multe alte moduri. Carenţa de vitamine din organism se manifestă printr-o serie de simptome ce pot fi uşor identificate cu ajutorul noii noastre aplicaţii. Intră pe pagina http://www.lipsadevitamine.ro şi bifează simptomele cu care te confrunţi! Simptomele bifate te vor ajuta să depistezi ce vitamine şi minerale nu sunt prezente în organismul tău în
citeşte continuarea....

Atitudine nouă,

"Deciziile pe care le luăm ne fac persoanele care suntem." Dan Krokos, scriitor american A mai trecut încă o vară extraordinară, care sper că ne-a reenergizat pe toţi, fiindcă soarele a domnit peste natură şi peste starea noastră de spirit. Aceasta a fost perioada bucuriei şi deschiderii, după care ne putem dedica muncii cu forţe proaspete.Anotimpul care acum începe, plin de culori pastelate, este momentul potrivit să ne încărcăm cu energia verii şi să ne pregătim de iarnă.Odată cu sosirea toamnei, noi gânduri pozitive ne formează personalitatea şi modul în care funcţionăm mental, fizic şi spiritual. Pregătirea sistemului nostru imunitar - mecanismul de apărare a organismului - este o sarcină importantă pentru a depăşi îmbolnăvirile caracteristice acestui anotimp. Alimentele consumate conform anotimpului joacă un rol vital în menţinerea sănătăţii. Toamna este şi anotimpul în care corpul nostru se purifică şi se reînnoieşte. Modificarea stilului de viaţă are ef
citeşte continuarea....

E afacerea ta tu hotărăşti cum o faci!

Visezi sa calatoresti, sa stai acasa sau sa te delectezi la o cafea si, în acest timp, sa câstigi bani? Oricum ar fi, acesta nu este decât un vis pentru cei mai muli dintre noi, fiindca ne este prea frica sa facem o schimbare. Vrei să îţi petreci toată viaţa la locul de muncă pe care îl ai acum? S-a schimbat ceva acolo în ultimii cinci ani de zile? Sincer, nici nu cred că se va schimba... Asa că ia hotarârea şi fă o schimbare în viaţa ta! Ne vedem pe o terasă la o cafea?Încă nu eşti sigur că doar tu poţi face o schimbare în viaţa ta? Ai vrea să fii tu cel care hotărăşte ce este cel mai bine pentru tine? Şeful tău nu este chiar cel mai blând om de pe pământ? Dacă ar fi după tine, ţi-ai reamenaja biroul? Nu te-ai întrebat vreodată de ce nu poţi sta pe terasa preferată, la o cafea, ca să răspunzi la mailuri? Trebuie să te milogeşti ca şeful să îţi dea o zi liberă când ţi se îmbolnăveşte copilul? Ai încă o sută de întrebări de genul asta? Te deprimă gândul că viaţa ta nu se va schimba niciodată? Dacă ai raspuns cu „Da” la oricare din întrebările de mai sus, probabil că nu îţi trăieşti propria v
citeşte continuarea....

Cele mai noi fotografii